Bartzokas dóna ordres als seus jugadors (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa necessita la victòria contra l'Anadolu Efes per apagar incendis

L'equip de Bartzokas afronta aquest vespre (21.00, Esport3) un partit crucial sense el desterrat Dorsey i amb el possible debut de Faverani

Marc BéjarActualitzat

Partit a cara o creu aquest vespre al Palau Blaugrana (21.00, Esport3). El Barça Lassa rep la visita de l'Anadolu Efes amb l'obligació de sumar la vuitena victòria a l'Eurolliga si no vol dir adéu a les seves opcions d'entrar al play-off. L'equip de Bartzokas, que acumula dues derrotes consecutives contra l'Olympiacos i el Tenerife, s'ha de fer fort a casa per sobreposar-se a la mala dinàmica i als afers extraesportius que han afectat l'equip en les darreres hores.

Aquest dimecres, el club feia oficial l'acomiadament de Joey Dorsey per raons disciplinàries, un fet que ha alterat la preparació d'un partit que el mateix Bartzokas ha qualificat com a "crucial" contra un rival directe. Els blaugranes afronten el duel amb la novetat de Vítor Faverani, presentat aquest dilluns, que tindrà minuts per les poques alternatives a la pintura. En aquest sentit, el tècnic grec va avançar que Shane Lawal, baixa de llarga durada, té difícil tornar a les pistes aquesta temporada.

Amb un balanç de 7 victòries i 10 derrotes, el Barça és dotzè a la classificació de l'Eurolliga, a dos triomfs dels vuit millors, posicions que donen accés als quarts de final de la màxima competició europea. Per aconseguir el passaport, els barcelonistes buscaran superar els turcs i millorar el basket-average, després de perdre a la primera volta per quatre punts de diferència (72-68). La victòria aquesta nit donaria una mica d'aire a un equip que necessita començar a oblidar les decepcions que s'acumulen a la secció.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut