Bàsquet

El Barça Lassa multa la plantilla pels mals resultats de l'equip

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el Barça Lassa va comunicar la decisió de sancionar econòmicament els jugadors dilluns i la sanció inclou tots els membres de l'equip, fins i tot els lesionats

Actualitzat

El Barça Lassa de bàsquet ha decidit multar els jugadors de l'equip blaugrana pels mals resultats de l'equip, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. La plantilla va ser informada d'aquesta decisió dilluns i haurà de fer front a una multa econòmica, en una decisió que té molt pocs precedents.

Segons ha informat el periodista Ernest Macià al programa "El Club de la mitjanit", la decisió de sancionar econòmicament els jugadors ve de la direcció esportiva del club amb l'objectiu de que actuï com a revulsiu i estímul davant la mala situació esportiva de l'equip.

La multa econòmica és important i afecta tots els integrants de la plantilla, fins i tot dels jugadors que estan lesionats de gravetat com Shane Lawal o Pau Ribas. Tot i que en un principi no estava previst, finalment, l'entrenador Giorgos Bartzokas també s'ha inclòs en aquesta multa i pagarà la mateixa sanció dels jugadors.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut