Bàsquet

El Barça Lassa marxa cap a Moscou per debutar a l'Eurolliga 2018-19

"No farem un viatge de quatre hores i mitja per perdre", dieu Svetislav Pesic, que compta amb la baixa d'Ádám Hanga per al partit contra el CSKA

Actualitzat

El Barça Lassa ha construït un nou projecte per recuperar el prestigi perdut i això passa per fer un bon paper a Europa. L'equip blaugrana s'estrena aquest dijous (19.00) a l'Eurolliga amb un clàssic continental: la visita a la pista del CSKA de Moscou.

Abans de viatjar a la capital russa, l'equip blaugrana ha fet un últim entrenament al Palau Blaugrana. Svetislav Pesic ha lamentat un calendari poc amable per als blaugranes, que hauran de jugar sis dels vuit primers partits fora de casa: "És un calendari molt dur, especialment per a nosaltres, que tenim molts jugadors nous i necessitem temps per adaptar-nos. Però no es tracta de plorar, sinó d'aprofitar les oportunitats que tinguem. Ara hem de guanyar partits encara que no despleguem un joc excessivament brillant", ha explicat el tècnic barcelonista. "No farem un viatge de quatre hores i mitja a Moscou per perdre", ha conclòs.

El Barça compta amb la presència de Kevin Séraphin, que va reaparèixer en l'últim partit de Lliga després de nou mesos de baixa, però encara compta amb la baixa d'Ádám Hanga.

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut