El Barça Lassa ha sumat una altra victòria a la Lliga Asobal (@FCBHandbol)
Handbol

El Barça Lassa i el Fraikin Granollers superen els seus compromisos a la Lliga Asobal i ja només pensen en Europa

El Barça Lassa ha superat el BM Aragó i el Fraikin Granollers, l'Anaitasuna

Actualitzat

Els compromisos europeus del proper cap de setmana han fet avançar alguns dels partits de la jornada 17 de la Lliga Asobal. Ha estat el cas dels dos catalans, Barça Lassa i Fraikin Granollers.

FC Barcelona Lassa-BM Aragón (40-19)

Els homes de Xavi Pascual volien regalar al seu entrenador una gran victòria i és que ja fa 400 partits que s'asseu a la banqueta com a tècnic del Barça. Objectiu assumible, tenint en compte l'hegemonia imparable dels blaugranes i que el rival, el BM Aragón, és el darrer classificat, amb només 6 punts, 3 victòries i, amb la d'avui, 14 derrotes. A més, Jicha ha tornat a trepitjar el parquet del Palau blaugrana després de recuperar-se de la intervenció al pubis que l'ha apartat de la competició els darrers dos mesos. Però tot el protagonisme se l'ha acabat emportant el jove Aleix Gómez, que amb només 18 anys, s'ha convertit en el màxim golejador del partit amb 9 dianes.

Fraikin Granollers-Anaitasuna (32-24)

Els vallesans no han hagut de suar gaire la samarreta per imposar-se als navarresos i és que han dominat el partit des del primer minut. Els homes de Carlos Viver han llegit molt bé el plantejament ofensiu de l'Anaitasuna i l'han sabut neutralitzar de seguida. La pilota s'ha instal·lat a les mans del Granollers. Resina, amb sis gols i protagonista d'uns contratacs letals, i Solé, amb quatre dianes, dues de penal, han estat els homes més resolutius dels vallesans. Ara ja, tota l'atenció posada en la Copa EHF i el Dinamo de Bucarest.

Anar al contingut