Els jugadors del Barça Lassa celebren un dels gols contra el Castellar
Futbol sala

El Barça Lassa i el Catgas Santa Coloma compleixen els pronòstics i disputaran la final de la Copa Catalunya

Els blaugranes s'han imposat al modest Castellar per un contundent 11-0 en un duel on ha debutat el fitxatge estrella de l'equip d'Andreu Plaza, Rómulo, que ha firmat un doblet, mentre que els colomencs han derrotat el Manresa per un ajustat 4-6

Actualitzat

El Barça Lassa de futbol sala és el primer finalista de la Copa Catalunya, que es disputa al Nou Congost de Manresa. Els blaugranes no han tingut pietat i han destrossat el modest Castellar FS per un contundent 11 a 0 en un partit on ha debutat el fitxatge estrella de l'equip d'Andreu Plaza, Rómulo, que ha firmat un doblet. Els altres gols del triomf del Barça els han fet Diego Quintela (3), Adolfo (2), Bateria, Aicardo, Dyego i Joao.

El rival del Barça Lassa a la final serà el Catgas Santa Coloma, que ha complert els pronòstics i s'ha imposat al Manresa, l'equip amfitrió, amb més problemes dels previstos per un ajustat 4-6. Els colomencs dominaven per 1-4 en la segona part, però els locals han reaccionat i han arribat a empatar el matx. Dos gols de Dani Salgado en el tram final han evitat la sorpresa i han certificat el triomf visitant. Aquest divendres, a les 9 de la nit, es jugarà la final, en directe per Esport3.

Anar al contingut