Ante Tomic, en una imatge recent (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa guanya a Saragossa (75-86) i trenca la mala ratxa a domicili

Abnte Tomic i Petteri Koponen, amb 18 punts cadascun, han estat els màxims anotadors d'un equip que ha funcionat com un rellotge i que ha arribat a tenir fins a 26 punts de renda

Actualitzat

Any nou, dinàmiques noves. El Barça Lassa ha trencat aquest vespre a Saragossa, en el primer partit de l'any, una mala ratxa que ja durava set desplaçaments entre Lliga Endesa i Eurolliga. L'equip blaugrana s'ha imposat al Tecnyconta Saragossa (75-86), en un partit que ha dominat amb claredat, fins i tot amb contundència, tot i que l'equip aragonès ha acabat maquillant el marcador.

Ante Tomic i Petteri Koponen, amb 18 punts cadascun, han estat els màxims anotadors d'un Barça que després d'uns primers compassos igualats ha anat imposant la seva superioritat. Poc abans del descans, els de Bartzokas ja havien superat els 20 punts de renda, i abans de l'últim quart ha tingut una màxima diferència de 26 punts a favor.

Amb aquest resultat, el Barça ja suma 11 triomfs -per 3 derrotes- i se situa a l'alçada del líder Reial Madrid a l'espera que els blancs juguin aquest dimarts a la sempre difícil pista del Baskonia.  

Anar al contingut