Handbol

El Barça Lassa goleja el Kadetten i es referma com a líder invicte del seu grup en la Champions (38-25)

L'equip de Xavi Pascual s'ha imposat al conjunt suís al Palau Blaugrana i suma quatre victòries en quatre jornades disputades per refermar-se en el liderat en solitari

David CarballoActualitzat

Quatre partits i quatre victòries. El Barça Lassa continua amb pas ferm el camí en la fase de grups de la Lliga de Campions d'handbol. El conjunt de Xavi Pascual ha sumat contra el Kadetten suís al Palau Blaugrana un contundent triomf per 38-25 que el referma com a líder invicte i en solitari del seu grup.

El Barça no ha tingut problemes per superar un rival que encara no coneix la victòria en competició europea aquesta temporada. L'inici de partit ha estat fulgurant, amb poca intensitat defensiva i molta eficàcia en atac. Els blaugrana han anat obrint forat en el marcador, fet que ha obligat el tècnic suís a demanar un temps mort per intentar aturar l'allau ofensiva del seu rival.

En el descans, el Barça ja dominava per un clar 21-12, 11 gols d'avantatge que demostren l'enorme diferència de nivell entre tots dos equips. En la represa, els blaugranes han mantingut la iniciativa sense necessitat de prémer l'accelerador i s'han acabat imposant per 13 gols de diferència. Kiril Larazov, autor de set dianes, ha estat el màxim golejador del partit.

D'aquí a deu dies, el Barça afrontarà un duel molt més exigent contra el totpoderós Veszprém hongarès, un dels grans candidats a lluitar pel títol aquesta temporada.