El Barça d'hoquei patins es classifica per a la final four (@fcbhoquei)
Hoquei Patins

Barça Lassa i Reus es classifiquen per a la Final Four

Matías Pascual, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Lucas Ordóñez i Xavi Barroso han marcat per al conjunt blaugrana que es classifica per a la seva setena Final Four consecutiva; El Reus ha vençut 7-2 el Liceo

Actualitzat

El Barça Lassa d'hoquei patins s'ha classificat per la final four que es disputarà el mes que ve, després de golejar el Follinca italià per 5 a 1.

En el partit d'anada tots dos equips van empatar a 3 i l'eliminatòria estava totalment oberta. En el de tornada Matías Pascual, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Lucas Ordóñez i Xavi Barroso han marcat per al conjunt blaugrana, per un gol de Banini del Follonica. Aquesta és la setena Final Four consecutiva en la que es classifica el FC Barcelona Lassa. 

El Reus es classifica per la Final Four (7-2)

Els del Baix Camp han eliminat el Liceo de la Corunya protagonitzant una espectacular remuntada. En el partit d'anada havien perdut per 4 a 1 a la pista dels gallecs i, aquest dissabte, en un Palau d'Esports ple a vessar, han trencat tots els pronòstics imposant-se per un clar i contundent 7 a 2.

Ja a la primera part, l'eliminatòria s'havia igualat amb gols de Marc Torra, Joan Salvat i Raül Marín. A la represa el festival ha continuat. Torra i Salvat han repetit com a golejadors i també han marcat Albert Casanovas i Álex Rodríguez.
 

 

 

 

 

Anar al contingut