El missatge de benvinguda del Barça a Palmarsson (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa fa oficial la incorporació d'Aron Pálmarsson

El central islandès firmarà amb el Barça fins al juny del 2021. Arriba ara a l'equip blaugrana per cobrir la baixa de Lasse Andersson

Actualitzat

L'acord ja estava assolit però faltava anunciar-lo. El Barça ha fet oficial aquest dilluns la incorporació del central islandès Aron Pálmarsson, que serà blaugrana fins al 2021. Pálmarsson, de 27 anys, és el relleu de futur de Raúl Entrerríos.

Tot i que el seu fitxatge ja estava pactat per a l'estiu del 2018, quan Pálmarsson acaba contracte amb el Veszprem, el Barça va intentar avançar la seva arribada. El jugador va provar de forçar la seva sortida i es va declarar en rebel·lia amb l'equip hongarès, que finalment ha accedit a traspassar-lo acceptant l'oferiment d'un Barça que cobreix així la baixa de llarga durada de Lasse Andersson. Tot i que el club blaugrana no n'ha ofert xifres, la compensació econòmica podria estar al voltant dels 700.000 euros.

La presentació oficial es farà dilluns vinent i el possible debut tindria lloc el dimecres 1 a la pista del Cangas, a la jornada 8 de l'Asobal. En clau internacional, seria el dissabte dia 4, al Palau, en Champions contra el Zagreb.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut