El Barça Lassa escombra el Fuenlabrada i encadena la tercera victòria consecutiva a l'ACB (87-53)

Els blaugranes han començat molt espessos però, a partir del segon quart, l'enfrontament s'ha convertit en un monòleg dels de Bartzokas

El Barça Lassa s'ha vist sorprès de bon començament per un Fuenlabrada molt ben posicionat en el parquet i molt eficient de cara a cistella. Els homes de Bartzokas han viscut el primer quart completament a remolc dels madrilenys, però una esmaixada plena de ràbia d'Aleksandr Vezenkov a set segons del final del primer temps ha sumat l'empat a 16 en el marcador i ha marcat el punt d'inflexió, i és que amb aquesta cistella s'ha esborrat qualsevol indici de patiment al Palau.

En el segon quart, els jugadors del Barça Lassa han sortit més concentrats per evitar que el partit se'ls escapés de les mans, s'han posat davant només de començar i han sabut mantenir la distància que, punt a punt, ha anat incrementant i aportant tranquil·litat. Entre els triples d'Eriksson, Perperoglou i Oleson i la gran feina capturant rebots i a dins de la pintura d'Ante Tomic han permès els blaugranes agafar tot el control del partit. Els jugadors han marxat al descans amb un contundent 46-27 al marcador.

A la represa, el Fuenlabrada ha baixat els braços i, gairebé, s'han quedat amb dos jugadors a la pista que encara estaven disposats a plantar cara: Entre Popovic i Hakanson s'han carregat l'equip a l'esquena per evitar, com a mínim, el desastre, veient que els blaugranes, minut a minut, estaven cada cop més fins. 65-43, al final del tercer període.

En el darrer quart, l'enfrontament s'ha convertit en un recital blaugrana d'allò més contundent. Esmaixades, triples i tota mena d'espectacle per fer gaudir l'afició del Palau Blaugrana. 87-53, al final del partit.

Les males notícies entre els homes de Bartzokas han arribat amb la lesió de Moussa Diagné que, en un primer diagnòstic, unes molèsties a la fàscia del peu esquerre l'impediran jugar el que queda de temporada.