Handbol

El Barça Lassa escombra el Ciudad Encantada i el Fraikin Granollers salva la victòria davant de l'Atlètic Valladolid en l'últim minut

Els dos equips catalans de la Lliga Asobal han resolt amb victòria els seus compromisos

Barça Lassa-Ciudad Encantada (34-15)

El Barça Lassa ha seguit la dinàmica destructora a la Lliga Asobal, la nova víctima dels de Xavi Pascual ha estat el Ciudad Encantada que només ha resistit els deu primers minuts de joc. A la mitja part, els blaugranes ja superaven els castellans pel doble, 16-8.

A la represa, els blaugrana han pitjar l'accelerador mentre el Ciudad Encantada s'esforçava per evitar que la desfeta acabés en desastre. El marcador final ha acabat amb un contundent 34-15. Un cop més, Lazarov ha estat la gran referència en atac i màxim anotador, 5 gols; Joan Saubich, Raúl Entrerríos i Valero Ribera, amb 4 gols per cap, han estat determinants per posar la cirereta al passeig del Barça Lassa.

Fraikin Granollers-Atlètic Valladolid (32-31)

Partit amb final d'infart el que ha jugat el Fraikin Granollers davant del recent ascendit Atlètic Valladolid. Els castellans no han posat les coses fàcils des del principi fins al final.

Els de Carlos Viver han hagut de suar de valent per doblegar el Valladolid que contrarestava contínuament tots les iniciatives dels vallesans. El partit ha acabat amb un ajustat 32-31 amb aturada d'un penal del porter del Granollers Álamo.

Da Silva amb 7 gols, Arnau Garcia amb 6 i Adrià Pérez amb 4 dianes, han estat els homes més destacat en l'atac dels vallesans. Del costat del Valladolid, Abel Serdio i els seus 8 gols de 8 intents ha estat l'home més letal dels castellans.