Jesper Noddesbo ha estat l'home més eficient de cara a porteria en el partit contra el Bidasoa Irun (@FCBHandbol)
Handbol

El Barça Lassa escombra el Bidasoa Irun (26-35), mentre que el Fraikin Granollers cau davant del Puente Genil (31-28)

Cara i creu per als equips catalans que disputen la Lliga Asobal

Actualitzat

El Barça Lassa segueix intractable a la Lliga Asobal i ja suma 102 victòries consecutives en el campionat domèstic després de doblegar el Bidasoa Irun a domicili, per un clar 26-35.

El partit ha estat molt igualat durant el primer període. Els bascos, fins i tot, s'han permès posar-se al davant en algun moment. A la mitja part, els jugadors han marxat al vestidor amb un ajustat 13-15 al marcador per als blaugranes. El catorzè gol del Barça Lassa, marcat per Kiril Lazarov, ha estat força especial perquè ha estat el 25.000 dels blaugranes a la Lliga Asobal.

A la represa, els homes de Xavi Pascual han engegat la piconadora i el Bidasoa Irun s'ha dissolt. Els bascos han anat a remolc durant tot el segon temps i s'han dedicat a concentrar tots els esforços per evitar que la derrota no fos gaire dolorosa. 

Jesper Noddesbo ha estat el jugador més eficaç dels blaugranes, sis gols en sis intents. Kiril Lazarov, també amb sis gols, ha estat un cop més, un dels grans referents en atac.

Puente Genil - Fraikin Granollers (31-28)

Els vallesans s'han vist superats per un Puente Genil molt inspirat. Els andalusos han saltat el parquet a donar-ho tot i ja de bon principi han deixat el Fraikin Granollers contra les cordes. Carlos Viver es desesperava a la banqueta intentant fer reaccionar els seus homes, però el Puente Genil tenia les idees molt clares i tot li sortia bé a l'hora d'encarar la porteria d'Álamo. 15-10 a la mitja part i el Granollers que marxava al vestidor amb la moral per terra perquè la diferència encara hauria pogut ser major.

En el segon temps, el guió s'ha tornat a repetir gairebé fins al final, però, just quan faltaven cinc minuts per al xiulet final, els vallesans han arribat a escurçar diferències fins a un ajustat 28-26. La remuntada planava per sobre dels caps del Fraikin, però el desgast físic, el poc temps de marge i la resposta del Puente Genil han estat tres raons prou contundents per deixar el Granollers definitivament derrotat (31-28).

Michal Kasal, amb 8 gols, ha estat l'home més resolutiu dels vallesans al costat d'Adrià Figueras, que no ha tingut el seu millor dia i s'ha conformat de transformar només 4 dianes, una xifra d'encerts de cara a porteria destacable per a qualsevol jugador, però poc habitual en el crac del Granollers.

Anar al contingut