Satoransky, el millor home del FC Barcelona (EFE)

El Barça Lassa esclafa el Montakit Fuenlabrada i fa el primer pas cap a les semifinals (99-65)

Els homes de Xavi Pascual han passat per sobre d'un rival fos al Palau en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final i han batut el rècord d'assistències en un duel de "play-off" amb 29

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa ha començat amb força els "play-offs" pel títol de la Lliga Endesa de bàsquet. Els homes de Xavi Pascual han esclafat el Montakit Fuenlabrada al Palau per un contudent 99 a 65 en el primer partit de l'eliminatòria de quarts de final i han fet el primer pas per estar a les semifinals.

El campió de la lliga regular ha sortit molt endollat i un parcial inicial d'11 a 0 ha marcat el desenllaç del duel. Perperoglu ha començat amb el canell calent i ha anotat tres triples en el primer quart. Satoransky ha donat un recital en la direcció de joc i Ante Tomic ha estat l'amo i senyor de la zona. Al descans, els blaugrana ja dominaven per 22 punts de diferència (54-32) davant un rival fos.

En la represa, el recital ofensiu del Barça Lassa ha continuat contra un Fuenlabrada sense capacitat de reacció. Un triomf molt plàcid que ha significat també un nou rècord d'assistències en un partit de "play-off" amb 29, superant un registre vigent des del 2010 i que havia establert el conjunt blaugrana.

Diumenge a la tarda, es disputarà el segon partit de l'eliminatòria al pavelló Fernando Martín de Fuenlabrada i si el Barça és capaç de sumar una victòria certificarà la classificació per a les semifinals.