Bàsquet

El Barça Lassa esclafa el Divina Seguros Joventut i és el primer finalista de la Lliga Catalana (78-52)

Els blaugranes han derrotat amb contundència el Divina Seguros Joventut tot i les nombroses baixes i s'enfrotaran a l'ICL Manresa, botxí del MoraBanc Andorra

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa s'ha classificat per a la final de la 38a edició de la Lliga Catalana de bàsquet que s'està disputant a Andorra la Vella. Els blaugranes han derrotat amb contundència el Divina Seguros Joventut (78-52) en un duel molt desigual i s'enfrontaran a l'ICL Manresa, botxí del MoraBanc Andorra (72-77).

Davant les baixes per lesió de jugadors exteriors com Tyrese Rice, Pau Ribas, Joan Carles Navarro i Petteri Koponen, Georgios Bartzokas ha apostat d'inici pel jove base serbi del filial Stefan Peno per dirigir el joc del Barça Lassa. Tot i les nombroses absències, els blaugrana han passat per sobre del Divina Seguros Joventut en una primera final de la Lliga Catalana de bàsquet sense història.

Un parcial inicial d'11 a 2 ha començat a demostrar la superioritat del Barça davant una Penya molt erràtica en atac. Després d'un primer quart ple d'imprecisions, els blaugrana han obert ràpidament forat i al descans ja dominaven per 13 punts de diferència (36-23).

En la represa, el Joventut no ha reaccionat i el Barça, amb Markus Eriksson molt encertat i que ha acabat com a màxim anotador del partit amb 22 punts, ha castigat sense pietat el seu rival. El conjunt de Diego Ocampo no ha pogut plantar cara en cap moment i al final del tercer quart ja perdia per un escandalós 60-34.

Amb el duel completament decidit, en l'últim període la Penya ha intentat maquillar una clara desfeta contra un Barça molt superior. En els últims instants, Bartzokas també ha donat l'oportunitat de jugar a tres joves més del filial com Wesley Sena, Maxim Esteban i Pol Figueras.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut