Eurolliga

El Barça Lassa es revenja del Pinar Karsiyaka amb un recital ofensiu al Palau (107-79)

El conjunt de Xavi Pascual, motivat per la sorprenent desfeta a Esmirna en la jornada inaugural, l'única derrota fins ara en tota la temporada, ha passat per sobre dels turcs en un gran partit de Carlos Arroyo i Shane Lawal

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa s'ha imposat amb contundència al Pinar Karsiyaka al Palau Blaugrana (107-79)  i s'ha pres la revenja de la derrota en la jornada inaugural de l'Eurolliga a Esmirna. Els turcs, molt minvats per les baixes de Justin Carter i Juan Palacios, s'han vist superats per un Barça molt efectiu en atac i que ha donat un recital ofensiu liderat per Shane Lawal (19 punts) i Carlos Arroyo (18 punts i 6 de 7 en triples).

Poc abans de començar el partit, Navarro ha estat homenatjat pels seus 1000 partits de blaugrana i el capità ho ha volgut celebrar fent la primera cistella del matx, un triple marca de la casa. El conjunt de Xavi Pascual, motivat per la sorprenent desfeta a Esmirna, l'única derrota fins ara en 15 partits oficials, ha passat per sobre d'un equip que baixa molt el seu rendiment quan juga lluny de la seva pista.

Un inspirat Carlos Arroyo, amb sis de set en triples, ha començat a trencar el partit i Shane Lawal, amo i senyor sota els taulers, ha acabat d'ensorrar un rival sense poder de reacció. Al descans, el Barça ja guanyava per 11 punts de diferència (49-38) i en la represa, els blaugrana han culminat l'exhbició ofensiva superant la barrera dels 100 punts. En concret, el Barça s'ha enfilat fins als 107, la seva milor anotació en la història d'aquesta competició, i ha confirmat que la derrota a Turquia només va ser un mal dia.