Hoquei patins

El Barça Lassa es venja del Liceo la primera jornada de l'OK Lliga (4-5)

Els blaugranes han derrotat el conjunt gallec una setmana després de caure a la final de la Supercopa

Partit d'alt voltatge a la jornada de l'OK Lliga i és que el Barça Lassa ha visitat la complicada pista del Liceo una setmana després de la final de la Supercopa que va enfrontar els dos equips i que es va saldar a favor del conjunt gallec.

Els blaugranes han saltat a la pista com un tro, amb la determinació de decantar el matx al seu favor per la via ràpida i no els ha anat malament perquè al minut 5, Marc Gual ha inaugurat el marcador amb una pilota llunyana que Xavi Malián no ha pogut aturar (0-1).

A tres minuts del descans, ha pujat l'1-1 en el marcador a conseqüència d'una acció desafortunada dels blaugranes que ha permès a Di Benedetto marcar.

A la represa, el Barça ha començat fort i, als quinze segons de joc del segon temps, Ignacio Alabart ha enviat una canonada imparable al fons de la porteria que feia pujar l'1-2. De nou, però, Di Benedetto ha empatat en favor dels de Juan Copa en superar Egurrola amb un llançament de falta (2-2).

Els d'Edu Castro no han perdut ni la fe ni la intensitat i han continuat creient en la victòria, fet que s'ha traduït en un gol de Matías Pascual que tornava a posar al davant el Barça Lassa, 2-3. Els catalans, conscients de les virtuts del Liceo, no han afluixat per obrir forat i el 2-4 ha arribat de l'estic d'Ignacio Alabart.

Sergi Panadero ha posat la cirereta amb el 2-5 a sis minuts del desenllaç i ha deixat el duel pràcticament sentenciat. Els de Juan Copa, però, no han renunciat a res en cap moment i han escurçat distàncies gràcies a dos gols, un de Fabricio Ciocale i Di Benedetto, que posava tota l'emoció fins al desenllaç i definitiu 4-5.