Valero Rivera, màxim golejador del Barça Lassa a Puente Genil (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa es passeja a la pista del Puente Genil i el Fraikin Granollers s'imposa a Valladolid

Els blaugranes s'han imposat per un contundent 19 a 38 i encadenen 180 partits invictes en tornejos interiors, mentre que els vallesans han completat una agònica remuntada en el darrer sospir

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa d'handbol s'ha passejat a la pista de l'Ángel Ximénez Avia Puente Genil i s'ha imposat per un contundent 19 a 38 en partit corresponent a la 18a jornada de la Lliga Asobal.

El conjunt de Xavi Pascual s'ha refet del desgast físic del duel de Champions contra el Vardar i no ha donat cap opció al seu rival. Valero Rivera, amb nou gols, i N'Guessan, amb sis, han liderat l'exhibició ofensiva dels blaugrana, que encadenen 180 partits com a invicte en tornejos domèstics, 139 d'ells a la lliga.

Remuntada en el darrer sospir del Fraikin

El Fraikin Granollers ha superat l'Atlético de Valladolid per la mínima gràcies a un gol en el darrer sospir, a menys d'un minut del final (30-31). Ha estat un enfrontament força igualat, però el pols en l'atac l'ha acaparat en bona part el conjunt castellà. De fet, a la recta final quan havien de sentenciar la victòria, els locals han comès diversos errors que han donat aire als vallesans. Els d'Antonio Rama, liderats, un cop més, pel tàndem letal Adrià Figueras (9 gols) i David Resina (7 gols), han aconseguit emportar-se la victòria cap a Granollers.

Anar al contingut