Futbol sala

El Barça Lassa es jugarà la classificació per a la "final four" de la Champions en directe per Esport3

El Palau Blaugrana acull des de dijous fins diumenge un torneig quadrangular amb premi: un bitllet per a la "final four"

Actualitzat

El Palau Blaugrana acollirà des d'aquest dijous fins diumenge un grup de la ronda elit, que atorgarà una plaça per a la "final four" de la Lliga de Campions de futbol sala. El Barça és un dels quatre aspirants a aquesta plaça i es jugarà les seves opcions en directe per Esport3.

Els d'Andreu Plaza són els amfitrions del seu grup de la ronda elit, en què li toca disputar 3 partits en 4 dies. Només el primer de grup es classificarà per a la "final four". Els blaugranes, bicampions europeus, debuten aquest dijous a les 21.15 contra el campió de Sèrbia, l'Ekonomac, amb jugadors brasilers de molta qualitat, entre els quals Igor, dues vegades campió d'Europa amb el Barça i una altra amb el Kairat Almaty.

Divendres, el Barça s'enfrontarà en la segona jornada de la competició amb el Bielsko, campió de Polònia, a priori el rival més fluix, també a les 21.15. I diumenge es tancarà la ronda elit amb la tercera i última jornada en què el Barça es mesurarà, a partir de les 13.15, amb l'equip més poderós, el campió de la Superlliga russa, l'Ugra de Iugorsk, campió d'Europa el 2016 després de derrotar l'Inter Movistar a la final disputada a Guadalajara.

Esport3 oferirà tots els partits del Barça i també la resta de duels entre els rivals del grup. Les transmissions seran de Xavi Lorente i l'anàlisi tècnica de Jordi Garcia. En la jornada final també s'hi incorporarà Xavi Lemus, amb les entrevistes als protagonistes.

Horaris de les transmissions

Dijous, 15 novembre:

18.30  Ugra Iugorsk-Bielsko Biala

21.15  Ekonomac-Barça

 

Divendres, 16 novembre:

18.30  Ekonomac-Ugra Iugorsk

21.15  Barça-Bielsko Biala

 

Diumenge, 18 novembre:

11.00  Ekonomac-Bielsko Biala

13.15  Barça-Ugra Iugorsk

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut