Barça Lassa i Movistar Inter jugaran el cinquè partit per resoldre una final molt igualada
Futbol sala

El Barça Lassa es juga la Lliga a la pista del Movistar Inter

L'equip blaugrana, amb Ferrao recuperat, intentarà completar la remuntada després d'haver aixecat un 2-0 en contra (21.15, Esport3)

Actualitzat

El Barça de futbol sala es pot proclamar campió de Lliga, aquest vespre (21.15, Esport3), en el cinquè i definitiu partit de la final davant el Movistar Inter. A l'equip d'Andreu Plaza, que ve de remuntar un 2-0 advers davant l'equip madrileny, li queda la part més difícil per completar la gesta: superar els vigents campions de Lliga i d'Europa a la seva pròpia pista.

La igualtat és la nota predominant d'una final en la qual, fins ara, els dos equips han sumat els punts que han disputat com a locals. Això sí, en alguns casos amb problemes: en el primer partit, el Movistar va necessitar la pròrroga per superar els blaugranes; en l'últim, va ser el Barça qui va salvar la derrota, en els segons finals, en imposar-se als penals.

El Barça recupera Ferrao, que als minuts inicials del tercer partit va patir un violent cop de cap i des d'aleshores no ha jugat. La presència del pivot brasiler pot ser l'al·licient definitiu per a un Barça que espera recuperar també el títol de campió de Lliga després de quatre anys en mans de l'Inter. Serria un fantàstic regal de comiat per al capità blaugrana, Paco Sedano, que aquest vespre jugarà el seu últim partit després de gairebé 20 anys de carrera professional.  

Anar al contingut