Futbol sala

El Barça Lassa es desfà del Palma Futsal i suma la segona victòria consecutiva (6-3)

El conjunt d'Andreu Plaza ha passat de golejar a patir més del compte i només ha pogut respirar tranquil amb els gols d'Aicardo i el sisè i definitiu d'Adolfo quan faltaven 25 segons per al final

El Barça Lassa de futbol sala s'ha imposat al Palma Futsal al Palau Blaugrana i ha sumat la segona victòria consecutiva en aquest inici de temporada a la lliga (6-3). Els blaugrana han arribat al descans amb un 3-0 al seu favor amb dos gols de Dyego de doble penal i un altre de Ferrao i en l'inici de la represa, de nou Ferrao ha fet el quart que semblava deixar el partit sentenciat.

El Palma, sense res a perdre, ha arriscat i ha estat capaç de reduir distàncies amb dos gols consecutius de Paradynski i un tercer de David Pazos que han donat emoció al tram final. El conjunt d'Andreu Plaza ha passat de golejar a patir més del compte i només ha pogut respirar tranquil amb els gols d'Aicardo i el sisè i definitiu d'Adolfo a falta de 25 segons pel final.

El Barça Lassa encadena dues victòries i la setmana que ve afrontarà en plena forma el derbi contra el Catgas Energia a Santa Coloma. Els colomencs visitaran aquest dissabte la pista del Jaén Paraíso Interior.