Futbol sala

El Barça Lassa es desfà del Jaén FS i es proclama campió d'hivern (5-0)

El Barça Lassa tanca la primera volta del campionat amb un contundent triomf al Palau amb gols de Roger Serrano, Joao, Dyego (2) i Joselito, i és líder amb un punt d'avantatge sobre l'Inter Movistar

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa de futbol sala s'ha assegurat el títol honorífic de campió d'hivern de la lliga després de golejar el Jaén FS per 5 a 0 en l'últim partit de la primera volta del campionat. Els blaugranes sempre han portat el domini contra un rival ben ordenat i que ha dificultat les transicions ofensives dels homes d'Andreu Plaza, que han trigat gairebé 15 minuts per batre per primera vegada la porteria de Dídac Planas, cedit pel Barça al conjunt andalús.

Roger Serrano ha inaugurat el marcador en un acció individual de gran qualitat i poc després, Joao ha fet el segon amb un xut potent després d'una bona deixada de Ferrao. Amb 2 a 0 s'ha arribat al descans i en la represa, el Barça ha acabat culminant la maneta amb un doblet de Dyego i un més de Joselito. Amb aquesta victòria, la dotzena en 15 jornades disputades, el conjunt d'Andreu Plaza acaba la primera volta com a líder en solitari amb 37 punts, un més que l'Inter Movistar i serà el primer cap de sèrie de la fase final de la Copa d'Espanya.

Derrota del Catgas Energia a Saragossa (6-2)

El Catgas Energia Santa Coloma ha tancat la primera volta amb una contundent derrota a la pista del Ríos Renovables Saragossa per 6 a 2. Els colomencs sempre han anat a remolc en el marcador i no han tingut cap opció de triomf davant un rival molt efectiu en atac. Tot i aquesta desfeta, el conjunt d'Óscar Redondo ocupa la sisena posició amb 24 punts.