Dika Mem ha liderat l'atac blaugrana amb set gols (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa es desfà de l'Ademar Lleó i segueix imparable a l'Asobal (37-29)

El conjunt de Xavi Pascual ha anat de menys a més i ha tombat la resistència dels lleonesos en una gran segona part per sumar l'onzena victòria en 11 jornades de lliga

El Barça Lassa s'ha imposat a l'Ademar de Lleó i ha sumat l'onzena victòria consecutiva que el manté com a líder intractable de la Lliga Asobal d'handbol (37-29). El conjunt de Xavi Pascual ha anat de menys a més i ha tombat la resistència dels lleonesos en una gran segona part al Palau en partit avançat de l'onzena jornada.

Després d'una arrencada fulgurant del Barça amb un parcial de 9 a 2, els blaugrana s'han relaxat abans d'hora i l'Ademar ha reaccionat i ha estat capaç d'igualar el marcador. Al descans s'ha arribat amb empat a 17 i no ha estat fins a la represa quan els blaugrana han augmentat la intensitat defensiva i han sentenciat el duel al seu favor. Victor Tomás, Gilberto Duarte i Dika Mem, amb set gols cadascun, han liderat l'atac d'un Barça que segueix imparable cap al títol.