Valero Rivera, màxim golejador del Barça Lassa (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa es desfà de l'Ademar Lleó i el BM Granollers perd a casa contra el Teucro

El conjunt de Xavi Pascual s'ha imposat al seu màxim perseguidor i es referma en el liderat en solitari de la lliga Asobal, mentre que els vallesans han encaixat una derrota sorprenent

Cara i creu per als dos equips catalans en els partis de la 19a jornada de la lliga Asobal d'handbol. El Barça Lassa s'ha desfet de l'Ademar Lleó al Palau Blaugrana per 28 a 20 i es referma encara més en el liderat en solitari de la classificació.

Després d'un inici igualat, el conjunt de Xavi Pascual ha començat a obrir forat gràcies a l'encert de Valero Rivera en els llançaments de penal i que ha acabat com a màxim golejador del partit amb 11 dianes. Al descans, el Barça ja dominava per cinc gols de diferència (17-12) i, en la represa, ha mantingut la iniciativa en el marcador. Amb aquest triomf contra el segon classificat, el divuitè en 19 partits, els blaugrana són encara més líders, amb 37 punts, 12 més que l'Ademar.

El Granollers ensopega amb el Teucro (26-28)

Els vallesans han començat dominant el duel contra els gallecs, però, de mica en mica, el Teucro s'ha anat sentint còmode en el parquet del Palau d'Esports i, més enllà d'escurçar distàncies, ha passat a controlar el partit, 14-15 al descans.

A la represa, els d'Antonio Rama han buscat la reacció de la mà dels seus golejadors, Álvaro Cabanas i Adrià Figueras, sis dianes en els respectius comptes personals, però els esforços només han servit per certificar l'ajustada derrota (26-28).