Bàsquet

El Barça Lassa es desfà clarament de l'ICL Manresa i es proclama campió de la Lliga Catalana (63-77)

Els blaugrana s'han imposat clarament a l'ICL Manresa per 63 a 77 en la final disputada a Andorra i sumen el vintè títol del seu palmarès en aquesta competició, el viutè consecutiu, de les 37 edicions disputades

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana de bàsquet per vuitena vegada consecutiva. Els blaugrana s'han imposat clarament a l'ICL Manresa per 63 a 77 en la final disputada a Andorra i sumen el vintè títol del seu palmarès en aquesta competició de les 37 edicions disputades.

Des del salt inicial, el Barça ha imposat la seva superioritat i ha decidit la final en una primera part molt desigual. Al final dels primers 20 minuts, el conjunt de Bartzokas, que ha arribat a tenir un màxim avantatge de 28 punts al segon quart, ja dominava per 22 punts de diferència (26-48).

En la represa, el Barça ha baixat una mica el ritme i el Manresa ho ha aprofitat per maquillar la derrota. Justin Doellman ha estat escollit com a MVP de la final en un duel que es repetirà aquest cap de setmana en la jornada inaugural de la Lliga Endesa al Nou Congost.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut