Futbol Sala

El Barça Lassa empata amb l'Antequera i el Catgas Energia perd amb el Magna Gurpea

Els blaugrana jugaven amb la vista posada en el liderat, però l'empat davant el penúltim classificat de la LNFS els ha deixat sense possibilitats d'assolir l'objectiu. El Catgas Energia, per la seva banda, ha encaixat una clara derrota a Navarra.

Daniel AlentoActualitzat

El FC Barcelona Lassa ha empatat a 5 amb l'UMA Antequera, un resultat inesperat que li barra el pas al liderat en solitari de la Lliga Nacional de Futbol Sala. Els blaugrana han anat gairebé sempre a remolc en el marcador. En el minut 4 els de Marc Carmona han encaixat el primer gol, aconseguit per Óscar després de fer un gran control. Wilde ha empatat pels de casa només un minut més tard. Diego i Wilde haurien pogut fer el segon gol blaugrana però han estavellat la pilota al travesser.

A 2 minuts del final s'han avançat novament els andalusos en un contraatac brillant culminat per Claudio Da Silva. Una vegada més, el Barça ha trigat menys d'un minut a empatar. Wilde ha fet aquesta vegada l'assistència, i Bateria el gol. A l'últim minut, però, l'electrònic s'ha tornat a moure amb el 2 a 3 obra de Javi Sánchez.

La segona part ha començat amb una vaselina de Gabriel per l'equip català que la defensa visitant ha tret sobre la mateixa línia de gol. Aicardo, amb un fort xut des de la frontal en el minut 26, ha empatat a 3. Els blaugrana han tornat a dominar de forma clara, però sense punteria per definir les seves ocasions.

En el minut 32, després d'un rebuig de Cristian a un xut de Miguel, Fernando ha fet gairebé sense voler el 3 a 4. En una altra de les constants de la nit, la igualada ha trigat 1 minut a arribar, aquesta vegada a peus de Ferrao. El Barça ha tornat a agafar la iniciativa, tot i que Fernando ha gaudit de 2 bones ocasions pels andalusos.

Quan faltaven 5 minuts per tancar el matx Ferrao ha avançat per primera vegada en tot el duel als seus amb el 5 a 4. Diego ha tingut el gol de la sentència en el minut 36, però Porcar ha fet una gran aturada al seu xut. Amb porter jugador, Armando ha firmat el primer empat de l'Antequera, el 5 a 5, a 75 segons del final. Bateria s'ha llançat darrera de la pilota per evitar el 5 a 6 a porteria buida. El mateix brasiler ha xutat al pal de la porteria visitant amb 25 segons per jugar-se. I Wilde, amb el temps exhaurint-se, ha xutat fora.

Derrota del Catgas Energia

El Catgas Energia ha encaixat una contundent derrota a la pista de Magna Gurpea de Navarra. Jesulito ha obert el marcador pels de casa en el minut 2. Rafa López ha empatat cinc minuts més tard, però en el minut 8 Jesulito, un malson pels catalans, ha fet el segon gol del seu compte. Adolfo ha establert una nova igualada en el minut 15. Però amb només 35 segons de diferència Víctor ha fet dos gols més pels navarresos. Al descans, el resultat era de 4 a 3 amb un gol en pròpia porta de Carlitos.

El partit se li ha escapat definitivament als visitants en els primers minuts de la segona meitat. Dani Saldise, Pablo Ibarra i Araça han marcat pel Magna Gurpea. Un 7 a 3 que semblava inapel·lable. Amb més de 10 minuts per jugar-se Xavier Passarrius s'ha vist obligat a fer servir el porter jugador. Sepe ha xutat al pal i Adolfo al travesser. Jesulito, amb 2 gols més per tancar el seu póquer particular, i Roberto Martil, han tornat a castigar l'equip de Santa Coloma.