Handbol

El Barça Lassa empata amb el Kiel i fa un pas de gegant per segellar la primera plaça a la Champions (27-27)

Els de Xavi Pascual han aconseguit el punt necessari per continuar liderant el grup de la Champions i dependre només d'ells en l'última jornada i així poder-se classificar-se directament per als quarts

El Barça Lassa ha fet un pas de gegant per segellar la primera plaça del Grup A de la Champions League d'handbol. Els de Xavi Pascual han empatat a 27 a la pista del Kiel en un partit molt disputat i que ha estat igualat fins al final. Ara, els blaugrana depenen d'ells mateixos en l'última jornada contra el Wisla per aconseguir la gesta i el pas directe a quarts.

Els de Xavi Pascual han començat forts s'han apuntat un 1-5 inicial, en una pista molt complicada, l'Sparkassen Arena, i plena a vessar. Una bona actuació del porter del Kiel, Landin, ha frenat els interessos blaugrana i el Kiel ha retallat distàncies amb un parcial de 3 a 0 (4-5). Jallouz, després de cinc minuts de sequera blaugrana, ha desencallat el marcador (4-6). Tot i que el Barça ha manat en el marcador, el Kiel no els ha posat les coses gens fàcils i han arribat al descans amb un ajustat 13-15.

A la represa, el Kiel ha sortit a guanyar i a l'equador del segon temps ha empatat el matx (23-23) amb una gran actuació d'Ekberg, màxim golejador juntament amb Vujin i Lazarov (8). El conjunt local s'ha posat al davant (24-23) però el Barça ha lluitat per tornar a agafar les regnes del partit. El matx no s'ha resolt fins al final i els punts s'han acabat repartint després de l'empat a 27 final.

Aquest resultat serveix al Barça per continuar liderat el grup, a l'espera de l'última jornada, davant del Wisla. Si guanya, el Barça passarà directament a quarts.