Handbol

El Barça Lassa d'handbol guanya el Veszprém en l'estrena de la Champions al Palau (31-28)

Primera victòria dels blaugrana a la Champions. El Barça ha superat un dels candidats al títol europeu, el Veszprém hongarès, en un partit dur, marcat per 14 exclusions

Cristina BusquetsActualitzat

El Barça ha rebut al Palau el Veszprém, un dels aspirants al títol de la Champions, en la segona jornada de la competició, mig any després de la sorprenent eliminació dels blaugrana pel Montpeller.

El visitant Nagy ha avançat el conjunt hongarès al marcador en el primer llançament a porteria, però els blaugrana han reaccionat i gràcies a una gran efectivitat han arribat a assolir un avantatge de 4 a 1 al marcador.

Amb l'empat a sis, el partit s'ha tornat a igualar. Mortensen ha demostrat tenir molta sang freda. L'extrem danès ha superat, en dues ocasions, Sterbik des del punt de penal amb una vaselina.

El Barça ha desplegat un bon joc col·lectiu davant d'un Veszprém que ha jugat al límit, buscant les exclusions. N'hi ha hagut fins a 9 a la primera part i 14, en total. Al segon temps, els de Pascual s'han mantingut al capdavant en el marcador i fins i tot han aconseguit un avantatge de 6 gols.

El Barça ha sabut patir i ha acabat guanyant (31-28) amb Mortensen com a màxim golejador del conjunt local amb 7 dianes i per part del Veszprém, Gajic, amb 9.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut