El Barça Lassa destrossa el Zielona Góra amb un festival de triples i certifica la classificació per al Top 16 (64-93)

Abrines, amb 16 punts, i Vezenkov, amb 15, han liderat el contundent triomf dels homes de Xavi Pascual, que suma 150 victòries com a entrenador blaugrana

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa ha certificat la classificació matemàtica per al Top 16 de l'Eurolliga amb una contundent victòria a la pista del Zielona Góra polonès per 64 a 93. Els blaugrana, tot i les baixes de Navarro i Lawal, ha destrossat el seu rival amb un rècord de triples (17) i d'assistències (28) i han sumat la victòria europea 150 amb Xavi Pascual a la banqueta.

L'equip blaugrana, molt encertat en el llançament exterior, no ha patit gens ni mica per trencar la resistència dels locals, que només han plantat cara fins al descans (35-44). Carlos Arroyo, inspirat en atac, ha estat decisiu en el segon quart amb 10 punts per començar a obrir les primeres diferències en el marcador.

En la represa, el Barça ha trencat definitivament el duel, com no podia ser d'una altra manera, a base de triples. Fins a 17 n'ha anotat el conjunt blaugrana, que d'aquesta manera ha batut el seu rècord a la màxima competició europea i s'ha quedat a només dos de la millor marca de tota la història, en possessió del Montepaschi Siena amb 19.

Abrines, amb 16 punts i 4 de 5 en triples, i Vezenkov, amb 15, han estat els màxims anotadors d'un Barça que ha tornat a jugar com un bloc compacte i que ja suma sis victòries consecutives que el situen com a sòlid líder del seu grup.