Marko Kopjlar ha tornat a jugar després d'un mes de baixa (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça Lassa derrota el Go Fit Santander i suma 82 victòries consecutives a l'ASOBAL (35-23)

L'equip de Xavi Pascual, que ha aprofitat per donar descans a Raúl Entrerríos, Kamil Syprzak i Kiril Lazarov, s'ha imposat sense problemes al conjunt cantàbric al Palau

El Barça Lassa es manté com a líder invicte de la Lliga Asobal després d'imposar-se al Go Fit Santander per 35 a 23 al Palau Blaugrana en partit corresponent a la 21a jornada. L'equip de Xavi Pascual, que ha aprofitat per donar descans a Raúl Entrerríos, Kamil Syprzak i Kiril Lazarov, s'ha imposat sense problemes i encadena 82 victòries consecutives en aquesta competició.

Sense necessitat de forçar la màquina, els blaugrana sempre han portat la iniciativa en el marcador. Aitor Ariño, amb vuit gols, ha estat el jugador més destacat d'un partit on ha destacat el retorn de Marko Kopjlar, que tornava a una convocatòria després d'un mes de baixa per una lesió al genoll.