Futbol sala

El Barça Lassa debuta amb una decebedora derrota a la pista del Peníscola (3-2)

El renovat equip d'Andreu Plaza ha arrencat la lliga amb una inesperada desfeta contra un rival inferior dirigit pel tècnic català Albert Canillas, segon de Marc Carmona la temporada passada al conjunt blaugrana

David CarballoActualitzat

El Barça Lassa de futbol sala no ha arrencat la lliga amb bon peu. L'equip d'Andreu Plaza ha debutat amb una decebedora derrota per 3 a 2 a la pista del Peníscola, un dels equips revelació de la pretemporada, però un rival, en teoria, inferior als blaugrana i que des d'aquesta temporada dirigeix el tècnic català Albert Canillas, el segon de Marc Carmona.

El capità dels locals "Juanqui" Sánchez ha inaugurat el marcador en el minut 3 aprofitant una mala sortida de Paco Sedano, i amb aquest resultat per la mínima s'ha arribat al descans.

En l'inici de la represa, Iván Rumbo ha fet el segon del Peníscola i encara ha posat més coll amunt el partit per al Barça, que ha reduït ràpidament diferències per mitjà de Bateria. La reacció blaugrana no ha tingut continuïtat i, en el minut 25, Míchel ha culminat un ràpid contraatac per tornar a ampliar les diferències.

L'expulsió de Ferrao ha deixat el Barça dos minuts en inferioritat numèrica, però el Peníscola no ha aprofitat l'oportunitat de sentenciar el partit i Marc Tolrà, fent de porter jugador, ha tornat a retallar distàncies. Els blaugranes s'han abocat a l'atac en busca de l'empat, però han topat amb un excepcional Iker, que, amb les seves aturades, entre les quals un doble penal picat per Aicardo, ha aigualit l'estrena dels homes d'Andreu Plaza.