Handbol

El Barça Lassa debuta a la Champions amb una derrota a la pista del Rhein-Neckar Löwen (35-34)

Els blaugranes sempre han anat a remolc en el marcador i continuen sense guanyar a la pista del Rhein-Neckar Löwen alemany

Imma PedemonteActualitzat

El Rhein-Neckar Löwen i el Barça Lassa han arribat a aquest primer partit europeu 2018-2019 després de quatre victòries cadascun. El Rhein-Neckar porta 8 punts a la Bundesliga, i els blaugranes també han sumat quatre triomfs, entre els títols de la Supercopa Catalunya i Asobal, i el primer partit de lliga contra l'Alcobendas.

El Barça mai ha guanyat en aquesta pista alemanya, i continua sense aconseguir-ho. Els alemanys no s'han posat al davant fins al 6 a 5, amb gols de Petersson i Kohlbacher. Després, màxima diferència de sis gols durant la primera meitat, 13 a 7, amb l'exblaugrana Sigurdsson com a home fort, per passar després a un 15 a 10 i a un marcador de 16 a 13 al descans, gràcies als gols d'Aleix Gómez i Ariño.

En el segon temps, el Rhein-Neckar ha reprès amb força. Kohlbacher i dues vegades Larssen han desenganxat un altre cop els alemanys, que s'han col·locat a sis gols de distància, però també s'ha repetit la reacció dels de Xavi Pascual.

Dika Mem ha estat molt actiu al Barça, però no ha pogut impedir que l'equip alemany es tornés a posar a set gols, màxima diferència durant el partit. Els gols de N'Guessan, d'Aleix Gómez, de penal, i d'Entrerríos han donat aire als blaugranes en els minuts finals, però entre Schmid, Groetzki i Sigurdsson els han mantingut a ratlla.

El Barça ha tingut opcions d'empatar i, fins i tot, de guanyar en els últims dos minuts, però amb el 34 a 32 s'ha pagat molt cara una errada d'Ariño, que podia marcar tot sol. Un últim gol d'Aleix Gómez, màxim golejador del partit, ha maquillat el resultat final.

Yannis Lenne, cedit a l'Aix-en-Provence

L'extrem francès Yanis Lenne marxa cedit a l'Aix-en-Provence fins a final d'any. El Barça va proposar-li sortir cedit a l'estiu a la lliga danesa, però Lenne ho va rebutjar. Després de quedar-se fora de la convocatòria en el primer partit de la Champions d'aquesta temporada, Lenne ha decidit canviar d'opinió per intentar jugar el mundial del gener, que es disputarà al seu país.