Adrien Moerman lluita per un rebot amb Xavi Rabaseda (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa de Sito Alonso empitjora els números del de Bartzokas

L'equip blaugrana va sumar davant el Gran Canària la dotzena derrota en 24 partits aquesta temporada, la sisena al Palau

Actualitzat

El Barça Lassa continua en caiguda lliure, i en poques setmanes ha permès que els mals números a l'Eurolliga es reprodueixin també a la Lliga Endesa. La derrota d'aquest diumenge a casa davant el Gran Canària (77-88) suposa la quarta derrota seguida per a l'equip de Sito Alonso, que baixa fins al quart lloc al campionat domèstic.

El Barça va iniciar una reestructuració gairebé completa, aquest estiu, per deixar enrere una temporada per oblidar. Però els canvis no semblen haver tingut cap efecte. De fet, els números del Barça de Giorgos Bartzokas eren millors que els de l'actual equip blaugrana. I això que el tècnic grec va haver de suportar una plaga de lesions que van donar lloc a contractacions de jugadors improvisades per sortir del pas. El Barça de l'any passat havia perdut 10 dels primers 24 partits, una estadística que semblava inconcebible fa un any. Ara, ja en són 12 de 24, exactament la meitat, i 6 han estat al Palau Blaugrana. Una estadística impensable per a un equip que aspira a guanyar títols i que es podria començar a revertir aquesta setmana amb un doble duel a l'Eurolliga: aquest dimecres, a casa, contra l'Unicaja de Màlaga (21.00, Esport3), i divendres a la pista del Baskonia (20.30, Esport3).  

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut