Bàsquet

El Barça Lassa de bàsquet anuncia el fitxatge de Tyrese Rice per a les dues pròximes temporades

El club blaugrana ha arribat a un acord per al traspàs del jugador nord-americà amb el Khimki BC rus, de 29 anys i 1,85 metres d'altura, que es converteix en el segon reforç del conjunt de Iorgos Bartzokas

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa de bàsquet ha anunciat el fitxatge de Tyrese Rice per a les dues pròximes temporades. El club blaugrana ha arribat a un acord per al traspàs del jugador amb el Khimki BC rus. Rice, de 29 anys i 1,85 metres d'altura, es converteix en el segon fitxatge de Iorgos Bartzokas després de la incorporació de Víctor Claver.

El passat divendres 22 de juliol el jugador va superar la pertinent revisió mèdica a l'Hospital de Barcelona i va fotografiar-se al Palau Blaugrana, acompanyat en tot moment pel seu fill. Aquest dimarts 26 s'ha formalitzat l'acord que el vincularà al Barça Lassa fins al 30 de juny del 2018.

Rice va jugar a l'equip universitari del Boston College (2005-09) i d'allà va fer el salt al bàsquet europeu. El Panionios grec (2009-10) i l'Artland alemany (2010-11) van ser els seus primers destins.

A Lituània, amb el Lietuvos Rytas (2011-12), i amb el Bayern de Munic (2012-13) va jugar abans de fer la seva eclosió al Maccabi de Tel Aviv. La temporada 2013/14 es va proclamar campió de l'Eurolliga i va ser MVP de la Final Four, en la qual els israelians van ser els botxins del Reial Madrid. La temporada 2014/15 va fitxar pel Khimki i aquell any va ser campió de l'Eurocup i MVP de la competició i de la final.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut