Tomás Satoransky, base del Barça, va jugar una gran sèrie contra el Fuenlabrada (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa comença les semifinals de la Lliga Endesa davant el Laboral Kutxa

L'equip blaugrana comença aquest vespre (21.00) davant el Laboral Kutxa una sèrie que promet emocions fortes i que serà transmesa en directe per Catalunya Ràdio

Actualitzat

Superats per la via ràpida els quarts de final de la Lliga Endesa davant el Fuenlabrada, el Barça Lassa enceta aquest vespre al Palau Blaugrana (21.00) les semifinals de la Lliga Endesa davant el Laboral Kutxa.     

Serà una prova de nivell per a un Barça que arriba en bona forma al moment decisiu de la temporada. Tret del lesionat Joey Dorsey, Xavi Pascual compta amb tots els seus efectius per afrontar l'eliminatòria, també amb Pau Ribas, que ha deixat enrere la fascitis plantar que li ha fet la guitza les últimes setmanes.

Però el tècnic blaugrana rebutja posar-se l'etiqueta de favorit, entre altres coses perquè el Laboral Kutxa sembla que té la mida presa als blaugranes: aquesta temporada l'equip basc ha guanyat tres dels quatre enfrontaments entre els dos equips. Anotar-se el primer punt pot ser clau per al desenllaç de la sèrie.

Tota la sèrie de semifinals serà transmesa en directe per Catalunya Ràdio, amb la narració d'Ernest Macià, les entrevistes a peu de pista de Xevi Soler i l'anàlisi tècnica de Carme Lluveras i Roger Grimau. Eudald Serra serà al centre dades i Xavier Barrachina reforçarà la part estadística.  

Anar al contingut