Ferrao en acció, en una imatge d'arxiu (@FCBFutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa cedeix l'empat al Xota amb un penal dubtós (3-3)

Unes mans dubtoses de Rafa López han permès als navarresos a sumar el 3-3 definitiu

El Barça Lassa ha cedit l'empat al CD Xota en un partit complicat i és que a les acaballes del partit l'àrbitre ha xiulat penal per unes mans dubtoses de Rafa López que ha permès als navarresos sumar el 3-3 definitiu.

Els d'Andreu Plaza han obert el marcador amb un gol d'Adolfito en el minut 4 que ha anotat gràcies a una bona passada de Joselito. Justament, el jugador blaugrana ha marcat en pròpia porta el gol de l'empat dels navarresos.

Però el Barça Lassa ha pujat la intensitat després d'uns minuts de joc irregular i, finalment, Ferrao ha fet el segon culminant una gran jugada d'estratègia: Marc Tolrà ha servit una assistència mil·limètrica a la sortida d'un córner als peus de Ferrao i el brasiler ha rematat després d'una gran finta al seu marcador.

Només començar la segona part, Joselito ha fet el tercer del Barça Lassa, però, a la següent jugada i quan encara celebraven el gol, Araça ha marcat pel Xota (3-2). A les acaballes, l'àrbitre ha considerat que Rafa López tocava la pilota amb la mà i no ha dubtat a xiular penal. L'encarregat de transformar-lo ha estat Eseverri. Andreu Plaza ha demanat temps mort i ha apostat pel porter jugador. Els darrers minuts han estat una bogeria i els navarresos quasi anoten en una jugada al contracop que Aicardo ha salvat sota els pals.

Amb aquesta victòria, el Barça Lassa se'n va a dormir com a líder de la LNFS empatat a 28 punts amb el Movistar Inter que juga aquest dissabte contra ElPozo Múrcia.