El Barça Lassa ha deixat escapar el liderat després d'encaixar una derrota davant de ElPozo de Múrcia
Futbol sala

El Barça Lassa cedeix el liderat de l'LNFS després de caure derrotat al darrer sospir davant de ElPozo Múrcia (2-3)

L'expulsió de Dyego a les acaballes de l'enfrontament ha facilitat la victòria dels visitants

El Barça Lassa ha deixat escapar el liderat de la LNFS després d'encaixar una dolorosa derrota als darrers minuts davant de ElPozo de Múrcia al Palau Blaugrana (2-3).

Ha estat clau l'expulsió de Dyego a les acaballes de l'enfrontament. La reacció d'Andreu Plaza no s'ha fet esperar i ha posat Aicardo de porter jugador però l'aposta no ha sortit bé i Andresito ha marcat el tercer gol a menys d'un minut del final que ha donat la victòria als murcians.

Justament l'ala dels visitants ha estat qui ha obert la llauna però el mateix Aicardo s'ha encarregat d'igualar el marcador (1-1). A la represa, ElPozo s'ha tornat a avançar amb una diana de Matteus però el blaugrana Dyego ha tornat a empatar en transformar un penal (2-2).