Navarro, defensant una acció de Miller en el partit a la pista del Brose (EFE)

El Barça Lassa cau amb claredat a la pista del Brose i s'allunya del play-off (85-65)

L'equip de Bartzokas ha anat a remolc tot el partit i amb aquesta dura derrota trenca una ratxa de quatre victòries consecutives

Marc BéjarActualitzat

El FC Barcelona ha perdut en la seva visita a la pista del Brose Bamberg (85-65). El conjunt blaugrana ha anat a remolc els quaranta minuts i ha acabat fregant l'estrèpit amb un marcador escandalós. Tot i el bon inici en el primer quart, que el Barça ha tancat només un punt a sota, la igualtat s'ha començat a trencar en el tram final de la primera part. Les pèrdudes de pilota i els excessius intents des de la línia de tres han permès els alemanys obrir la primera escletxa abans del descans (40-31).

En l'inici de la segona meitat, l'equip de Georgios Bartzokas no ha trobat respostes en atac i la diferència ha arribat als 20 punts a favor del Brose Bamberg, amb un Darius Miller espectacular, autor d'un 6/8 en triples. Tot i un intent de reacció per part del Barça en l'entrada del darrer quart, els blaugranes no han tingut la continuïtat suficient per eixugar la diferència, que ha tornat a créixer a les acaballes del duel. De res han servit els 19 punts Tyrese Rice, sense cap acompanyant en atac que hagi superat els 10 punts.

Amb aquesta desfeta, el Barça Lassa continua fora del play-off, amb un balanç de 7 victòries i 9 derrotes després de la primera jornada de la segona volta, i veu com l'iguala el conjunt alemany, entrenat per Andrea Trinchieri. Els barcelonistes, que rebran la visita de l'Olympiacos el pròxim dijous al Palau, trenquen la dinàmica de quatre victòries consecutives. En competició europea, els de Bartzokas acumulen dos mesos sense guanyar fora de casa, des del triomf a la pista del Maccabi (69-79).