Futbol sala

El Barça Lassa cau al Palau amb el Magna Gurpea i l'Inter Movistar recupera el liderat (1-6)

Els d'Andreu Plaza han vist com els seus rivals els feien sis gols. Tot i que Ferrao ha fet el primer del Barça, els blaugrana no han pogut remuntar el partit. Un partit especial pel retorn de Sergio Lozano a les pistes després de 207 dies sense jugar.

El partit d'aquest diumenge del FC Barcelona Lassa contra el Magna Gurpea era especial, no només per la necessitat de guanyar i continuar essent líders, sinó per la tornada de Sergio Lozano a les pistes. I és que el jugador madrileny tornava a trepitjar una pista ni més ni menys que sis mesos després, 207 dies. També tornaven de les seves lesions Ferrao i Sedano. Els catalans, però, han sucumbit al Palau davant un Gurpea molt més encertat (1-6).

Tot i que els d'Andreu Plaza han avisat amb un pal tot just començar el partit, els blaugrana han vist com el seu rival s'avançava en el marcador poc després, gràcies a una diana d'Araça, amb una jugada d'estratègia i aprofitant la pèrdua de pilota de Bateria (0-1, minut 12). Els blaugrana no han pogut empatar i han arribat al descans amb el marcador en contra.

A la segona part, els blaugrana han vist cinc gols més del Magna Gurpea. El primer de Rafa Usín, en el minut 25 (0-2), després ha marcat Víctor (0-3), el quart d'Eric Martel (0-4). Ferrao ha fet l'1-4 amb la intenció de remuntar i capgirar el marcador (34') gràcies a una molt bona assitència de Sergio Lozano. La mala sort, però, ha continuat pesant sobre els blaugrana que han vist com Tolrà marcava en pròpia porta l'1-5. Un minut després el Xota ha fet el sisè i definitiu, el segon d'Araça (1-6).

Amb aquesta derrota, la tercera a la Lliga, el Movistar recupera el liderat i el Barça se situa segon en un retorn agredolç de Sergio Lozano i Bateria. El Barça trenca una ratxa de 19 partits invictes.