Futbol sala

El Barça Lassa cau a Múrcia i perd la segona plaça (3-1)

Els blaugranes han perdut la segona plaça en perdre contra el conjunt de Múrcia

El FC Barcelona Lassa ha perdut la segona posició de la taula després de perdre a la pista de El Pozo Múrcia (3-1). 54 xuts del Barça per 29 del Pozo. Amb l'estadística a la mà, el Barça ha passat per sobre del rival. L'actuació del porter murcià, Fede, i la falta de definició en els metres finals han privat els blaugranes d'una victòria merescuda.

La pilota és capriciosa, i quan no vol entrar, no vol entrar. La millor primera part de la temporada dels blaugranes ha deixat un injust empat a zero al descans.

A la segona part, el futbol sala ha estat massa cruel amb el Barça, que ha encaixat l'1 a 0 en una de les poques arribades del Pozo, amb un gol de Pito enganxat al pal. A sis minuts del final ha arribat el segon dels locals, també obra de Pito, amb un cacau inapel·lable.

El Barça ha arriscat amb l'atac de porter jugador i Joselito ha concedit esperances amb el 2 a 1. La remuntada, però, s'ha esvaït definitivament amb l'expulsió de Ferrao amb doble targeta groga, i el 3 a 1 final en inferioritat d'Àlex Yepes.

Amb aquesta victòria El Pozo arrabassa al Barça la segona plaça i deixa l'equip blaugrana a 8 punts del líder, l'Inter Movistar.