Futbol sala

El Barça Lassa cau a la pròrroga contra el Movistar Inter en el primer partit de la final (4-2)

El Barça Lassa perd el primer partit de la final a la pista del Movistar Inter en la pròrroga, en un duel marcat per la polèmica arbitral, ja que els àrbitres no han concedit un gol legal a Ferrao

Xavier LorenteActualitzat

El Barça Lassa ha perdut el primer partit de la lliga de futbol sala a la pista del Movistar Inter (4-2). Els blaugrana han estat capaços d'igualar un 2 a 0 advers, però, en la pròrroga, els madrilenys s'han acabat imposant amb gols d'Ortiz i Pola. El duel ha estat marcat per la polèmica arbitral, ja que, amb 1 a 0 en el marcador, els àrbitres no han concedit un gol legal a Ferrao que hagués estat l'empat a un.

Gol matiner de l'Inter per obrir el marcador de la final. Gadeia, al minut 2, ha avançat el campió en un contraatac letal. I atenció, perquè, poc després, arriba la primera jugada polèmica del partit. Gol fantasma de Ferrao que no puja al marcador. Rafael treu la pilota quan havia entrat totalment dins la porteria d'Herrero. Del possible empat a 1 s'ha passat al 2 a 0 en una acció de pissarra dels madrilenys després d'una falta inexistent d'Adolfo a Borja. Borja ha aprofitat l'assistència de Bebe.

A la segona part s'ha complicat encara més el guió del matx per al Barça, que ha vist com els àrbitres expulsaven Esquerdinha. Els blaugranes han resistit dos minuts en inferioritat sense encaixar el tercer gràcies a un Sedano estel·lar. Des de l'adversitat, el Barça ha cregut en la remuntada i ha aconseguit empatar a 2. El 2 a 1 després d'una transició conduïda per Dyego que acaba completant Leo Santana. I el 2 a 2 l'ha marcat Sergio Lozano en transformar un doble penal que ha portat el partit a la pròrroga. I quan semblava que tot es decidiria als penals, el capità d'Inter Carlos Ortiz ha trencat l'equilibri amb un xut llunyà. El 3 a 2 a dos minuts pel final ha obligat el Barça a arriscar amb el porter jugador i així ha arribat el definitiu 4 a 2 de Pola. El campió s'adjudica el primer punt de la sèrie.

Dissabte, l'equip d'Andreu Plaza tindrà una segona oportunitat per trencar el factor pista, un duel que començarà a les 13.15 del migdia en directe per Esport3 i que es disputarà al mateix pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz.