El conjunt d'Andreu Plaza ha perdut a la pròrroga (Víctor Salgado - FCB)
Futbol sala

El Barça Lassa cau a la pista del Llevant i queda eliminat de la Copa del Rei (5-4)

El conjunt d'Andreu Plaza ha caigut als vuitens de final en perdre a la pista del Llevant a la pròrroga en una eliminatòria que es disputa a partit únic

El Barça Lassa de futbol sala ha dit adéu al primer títol oficial de la temporada. El conjunt d'Andreu Plaza ha quedat eliminat als vuitens de final de la Copa del Rei en perdre a la pista del Llevant a la pròrroga per 5 a 4, en una eliminatòria que es disputa a partit únic. Els blaugranes s'han avançat amb un gol matiner de Ferrao, però Emilio Buendía ha fet l'empat gairebé a continuació, en un duel amb constants alternatives.

En la represa, el Barça ha estat contra les cordes, tot i que Ferrao, amb un gol a l'últim minut, ha fet l'empat a quatre i ha enviat el partit a la pròrroga. En el temps extra no s'ha mogut el marcador i, quan semblava que l'eliminatòria es decidiria als penals, Emilio Buendía ha estat el botxí dels blaugrana transformant un doble penal en els últims segons.

Aquesta inesperada derrota trenca una ratxa de cinc victòries consecutives i és un fort cop moral per al nou projecte del Barça Lassa, que ara s'haurà de centrar en la Lliga i la Copa d'Espanya.