Eriksson
Eriksson ha aconseguit la seva màxima anotació a l'ACB (EFE)

El Barça Lassa calma els ànims del Palau enfront d'un ICL Manresa molt resistent (72-92)

L'equip de Bartzokas ha tingut problemes en el primer quart, però aviat ha trobat la manera de controlar les reaccions d'un rival que ha lluitat fins a l'últim quart

Enmig de la tempesta de crítiques que ha caigut sobre la secció de bàsquet del FC Barcelona, l'equip ha intentat refer-se aquest diumenge en la visita d'un ICL Manresa que ha intentat aprofitar el teòric mal moment del rival, i ha competit seriosament en molts moments del partit.

El marcador ha estat especialment igualat en el primer quart. El Barça Lassa intentava desenganxar-se, però el conjunt bagenc aconseguia reaccionar bé, i fins a dues vegades ha aconseguit parcials de 0-6. En un, una cistella de Pere Tomàs els ha avançat (14-15).

Els blaugranes, però, sempre han tingut armes més poderoses, començant pel domini de Tomic (8 punts i 9 rebots) sota les cistelles. El primer quart ja s'ha acabat amb una diferència de deu punts (33-23) i, quan la màquina dels triples de Vezenkov (14) i Eriksson (21, el seu rècord ACB) ha començat a funcionar, ja res ha pogut evitar la primera màxima de 15 punts, que s'ha acostat als 20 en els primers minuts de la segona part.

Homes com Trapani (10), Suggs (14), Aratinovic (10), Auda (11) o el mateix Tomàs (8) no han deixat de lluitar pel Manresa, i han pogut fer un nou esforç que els ha situat vuit punts per sota (69-61, minut 29), però el final del tercer quart els ha aturat la ratxa. En l'últim parcial, el Barça no ha fet més concessions i s'ha assegurat una victòria d'aquelles que se sol anomenar balsàmiques: clara, sense que el rival hagi regalat res, i prou consistent per apaivagar els ànims del Palau fins al pròxim compromís.