Bàsquet

El Barça Lassa busca un nou entrenador per a la Copa del Rei fins a final de temporada

Svestilav Pesic i Velimir Perasovic són els dos candidats més ben situats per substituir Sito Alonso, i la intenció del club blaugrana és que el nou tècnic s'estreni a la Copa del Rei la setmana que ve, a Las Palmas

Jordi RobirosaActualitzat

El Barça Lassa de bàsquet busca entrenador amb urgència i les travesses per ocupar la banqueta ja han començat. La intenció és que el nou entrenador s'estreni a la Copa del Rei, que es disputa la setmana que ve a Las Palmas. Sito Alonso ja és història al Barça i la junta treballa a contrarellotge per trobar un substitut. Mentre no arriba, Alfred Julbe s'ha fet càrrec del primer equip, a qui ha dirigit per primera vegada. Julbe s'asseurà a la banqueta demà passat contra el Maccabi a l'espera que arribi al seu relleu.

Semblava que Sarunas Jasikevicius havia de ser l'entrenador aquesta temporada. Però no es va entendre amb el club blaugrana i, de fet, va acabar molt disgustat. L'elegit va ser Sito Alonso; un projecte arriscat que ha acabat abans d'hora.

Alfred Julbe s'ha fet càrrec de l'equip temporalment. Es voldria ja un entrenador per a la Copa i fins el final de la temporada. Mentrestant Julbe té una feina complicada. Noms? Diversos. El de Svetislav Pesic és recorrent. La seva edat, 68 anys, i el seu caràcter exigent podrien anar-li en contra. L'altre és el del croat Velimir Perasovic. Cessat a l'Efes d'Istanbul té, però, un perfil adequat. El problema és que no veu clar fitxar només per mitja temporada, amb objectius.

El director esportiu de la secció, Nacho Rodríguez, ha admès en una entrevista a Barça TV que el club ja està treballant per trobar un nou entrenador fins a final de la temporada i que l'equip necessitava un canvi de rumb per trencar amb la mala dinàmica de resultats.

 

ARXIVAT A:
ACBEurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut