Bàsquet

El Barça Lassa busca sensacions que l'ajudin a preparar nous reptes

El Barça Lassa viu una etapa històrica molt diferent en l'Eurolliga. Queden lluny els moments en què els blaugrana aspiraven a jugar la Final Four. Pesic pensa que els seus homes han de buscar sensacions positives per fer un bon final de temporada.

Actualitzat

El Barça Lassa rep aquest divendres l'Estrella Roja en l'Eurolliga. Descartat l'objectiu d'estar entre els millors del continent, Svetislav Pesic pensa que el seu equip ha de centrar els esforços a créixer.

"Només guanyant no estaré content. El nostre objectiu no és només guanyar, sinó com guanyem per tenir una sensació que ens ajudi a preparar els pròxims reptes."

"Treballem per eliminar problemes i després ja podrem parlar de la Lliga ACB com a objectiu. Sóc una persona positiva, però no s'ha d'oblidar la realitat, tot i que també hem de tenir il·lusió."

El tècnic ha lloat el comportament i l'actitud que el seu equip va tenir a Múrcia: "La motivació és millorar, pas a pas, els nostres números."

Pel que fa al rival de demà, Pesic n'ha destacat el seu equilibri tant de talent com físic, i ha recordat que ha estat capaç de guanyar a València, Milà i Madrid.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut