Aicardo, en una acció durant l'últim triomf del Barça a la pista del Burela (@FCBfutbolsala)
Futbol Sala

El Barça Lassa busca retrobar-se amb la victòria en la visita de Ribera Navarra al Palau

Els blaugranes afronten la sisena jornada de lliga al Palau (21.00, Esport3) després de caure en els vuitens de la Copa del Rei, contra el Llevant

Marc BéjarActualitzat

Divendres de redempció aquesta nit al Palau (21.00, Esport3). El Barça Lassa buscarà recuperar les bones sensacions contra un Aspil Vidal Ribera Navarra que intentarà fer més gran la ferida dels blaugranes. Els d'Andreu Plaza van caure eliminats de la Copa del Rei aquest dimarts després de perdre a la pista del Llevant (5-4) en els vuitens de final de la competició.

El tècnic barcelonista espera retornar al camí de la victòria, després de sumar-ne quatre de consecutives en la Lliga Nacional de Futbol Sala, on són tercers amb una única derrota. Plaza ha demanat paciència amb el nou projecte, assegurant que encara es troba en construcció. A més, ha lamentat les baixes de jugadors importants, com Sergio Lozano i Bateria. El brasiler segueix amb problemes al seu genoll esquerre i no hi serà contra els navarresos, en un partit especial per als blaugranes Joselito i Roger Serrano, que s'enfrontaran al seu exequip.

Per la seva banda, el Catgas Energia visita també aquest divendres la pista del líder, el sorprenent Palma Futsal, al pavelló Son Moix. Serà un duel entre dos equips que continuen invictes en la competició domèstica. Els balears tenen dos punts més que els colomencs i encapçalen en solitari la classificació després de la derrota d'Inter Movistar el passat cap de setmana davant ElPozo Múrcia.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut