Thomas Heurtel, en una imatge recent (EFE)
Bàsquet

El Barça Lassa busca la reacció immediata contra el València Basket

L'equip blaugrana rep aquest vespre (Esport3, 21.00) el València Basket per deixar enrere la dolorosa derrota de Bamberg

Actualitzat

El calendari no dona treva a un Barça Lassa que en pocs dies ha viscut sensacions extremes. L'alegria pel triomf de diumenge passat a la pista del Reial Madrid va tenir la seva prolongació en un primer quart primorós a la pista del Bamberg. Però sense solució de continuïtat, l'equip blaugrana es va desfer com un terròs de sucre i es va deixar remuntar fins a 26 punts per acabar sumant la cinquena derrota en set partits d'Eurolliga.

Dos dies després, el Barça té un altre partit de competició europea. No s'ha acabat el mes de novembre i l'equip de Sito Alonso ja té urgències per arribar al desenllaç de la competició amb un mínim d'opcions de passar als quarts de final. Incapaç fins ara de guanyar fora de casa, l'equip s'ha de fer fort al Palau, on ja ha deixat escapar dos dels quatre partits que hi ha jugat.

Ara el visita el València Basket, el vigent campió de la Lliga Endesa, que, curiosament, també serà el seu rival diumenge en partit de la competició domèstica.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut