Eurolliga

El Barça Lassa busca la cinquena victòria consecutiva a la pista del Zalgiris de Jasikevicius

Els blaugranes visiten una de les pistes d'Europa amb més bon ambient, tot i que els lituans encara no coneixen el triomf com a locals aquesta temporada

Actualitzat
El Barça Lassa de bàsquet juga aquest divendres a la pista del Zalgiris Kaunas, a Lituània, en partit corresponent a la setena jornada de l'Eurolliga. L'equip que entrena Svestislav Pesic acumula quatre victòries i dues derrotes, mentre que els lituans tenen un registre de tres partits guanyats i tres de perduts.

Als blaugranes, que busquen la cinquena victòria consecutiva, els espera una de les pistes d'Europa amb més bon ambient. 20.000 aficionats veuran en directe l'enfrontament, on el Barça vol mantenir un lloc a la part alta de la classificació. Tot i això, els lituans encara no coneixen el triomf com a locals aquesta temporada.

També serà un partit de retrobaments: l'equip lituà l'entrena Sarunas Jasikevicius, l'estimat exjugador del Barça que va ser campió d'Europa l'any 2003, amb la samarreta blaugrana i amb Pesic a la banqueta. El tècnic blaugrana ha avisat que esperen un duel complicat contra un rival molt intens però que veu els seus jugadors preparats per afrontar el desafiament.
ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut