Els jugadors del Barça Lassa poden obtenir un triomf per a la història de la secció aquest vespre (EFE)
Handbol

El Barça Lassa busca igualar a Santander el rècord de triomfs consecutius a la Lliga Asobal

L'equip blaugrana busca el seu 67è triomf consecutiu a la màxima categoria de l'handbol estatal

Actualitzat

El Barça Lassa juga aquest vespre (20.30) davant el Go-Fit de Santander un partit que pot ser històric. No només perquè torna al pavelló de l'Albericia, que durant anys va ser escenari del millor handbol estatal, sinó perquè té a l'abast igualar el rècord de triomfs consecutius a la Lliga Asobal.

L'equip blaugrana suma actualment 66 victòries de forma consecutiva al campionat de Lliga, després de més dos anys guanyant-ho tot. En concret, la seva última derrota va ser en el penúltim partit de la temporada 2012-13, a la pista del Naturhouse La Rioja (33-31). Des d'aquell mes de maig del 2013, els de Xavi Pascual no han cedit ni tan sols un empat.

El rècord absolut encara és del Granollers

El rècord de triomfs consecutius vigent a l'Asobal el té el Ciudad Real, aleshores entrenat per Talant Duixebaiev, amb 67 triomfs entre 2008 i 2011. Però el rècord absolut en la màxima categoria de l'handbol estatal està encara en possessió d'un equip català, el Balonmano Granollers, que entre el mes d'abril de 1969 i el mes de febrer de 1972 va guanyar 72 partits de Lliga de Primera Divisió de forma consecutiva.

Abans d'aquesta impressionant ratxa actual, el Barça tenia una millor sèrie de 37 victòries seguides.   

Anar al contingut