El Barça Lassa ha passat per sobre del Palma Futsal en una segona meitat estel·lar (Font: @FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa atropella el Palma Futsal i es col·loca líder (8-1)

El conjunt blaugrana s'ha imposat de manera contundent al Palma Futsal en un partit que s'ha decidit en la segona meitat amb 6 gols dels d'Andreu Plaza

En el duel pel liderat, el FC Barcelona s'ha imposat per un contundent 8 a 1 al Palma Futsal. Els homes d'Andreu Plaza s'han avançat al minut 7 de partit amb un gol de Ferrao i Esquerdinha ha ampliat la diferència en el marcador amb una diana quan s'havien disputat 11 minuts.

Al límit del descans, Lolo ha retallat diferències per uns visitants que semblava que podien plantar cara en els segons vint minuts, però el Barça Lassa s'ha posat les piles.

En la segona meitat els blaugrana han sortit amb la intenció de sentenciar el partit i han atropellat els visitants amb 6 gols. Adolfo en tres ocasions, Sergio Lozano, Ferrao i Leo Santana han estat els autors dels gols.

Amb aquesta victòria, el Barça Lassa pren el liderat al Palma Futsal i es col·loca en primera posició amb 23 punts, mentre que l'equip de Vadillo es queda en segon lloc amb 21.