Handbol

El Barça Lassa aspirarà a guanyar la seva quarta Super Globe

En semifinals ha derrotat clarament al Montpeller (37 a 30) actual campió d'Europa

El Barça Lassa no s'ha deixat sorprendre pel Montpeller, actual campió d'Europa, i s'ha classificat per jugar la final de la Super Globe, el nom amb què la Federació Internacional d'handbol anomena el Mundial de Clubs. L'enfrontament entre tots dos equips, que es coneixen a la perfecció, ha estat molt igualat, sobretot en la primera meitat. Al descans, els blaugrana han marxat al vestidor dl Duhail Sports Hall de Qatar perdent d'un gol, 18 a 19.

En la represa, l'equilibri en el marcador s'ha succeït amb diversos empats, l'últim a 27 gols coincidint amb la sortida al camp de Kevin Muller, que ha substituït Pérez de Vargas a la porteria. Llavors, el Barça ha encadenat un parcial de 5 a 0, que ha estat determinant per a la victòria per 37 a 30. Fa deu dies, al Palau Blaugrana, els de Xavi Pascual ja es van imposar clarament a l'equip francès per 35-27 en partit corresponent a la fase de grups de la Champions League.

L'extrem Aleix Gómez, amb sis gols, i Mortensen i N'Guessan, amb set, han estat els màxims golejadors. L'equip de Xavi Pascual sembla que li ha trobat la mida al Montpeller.

El Barça Lassa buscarà la quarta Super Globe de la seva història. Els barcelonistes són l'equip amb millor palmarès de la competició, després d'aixecar el trofeu els anys 2013, 2014 i 2017.

El Fuchse Berlin s'ha imposat a l'Al-Sadd en l'altra semifinal (20-26), de manera que el conjunt alemany serà el rival del Barça Lassa que es disputarà el proper divendres.